روش های شستشوی روفرشی
شاید یکی از سوالاتی که در ذهن خانم های خانه دار مخصوصا زمان خانه تکانی ایجاد می شود، این است که چگونه روفرشی خود را بشوییم. روفرشی یکی از کالاهای مورد نیاز و ضروری در هر خانه است و اغلب در هر منزلی یافت می شود.
در این نوشته می خواهیم اطلاعاتی درباره روش های شستن روفرشی را توضیح دهیم تا بهتر بتوانید از این کالای ضروری استفاده نموده و به طول عمر آن بیفزایید.
نگهداری صحیح از روفرشی
برای افزایش طول عمر یک روفرشی بهتر است در نور مستقیم خورشید قرار نگیرد. برای جمع نشدن روفرشی می توانید آن را کش دار نموده و یا از روفرشی های کش دار استفاده کنید. در مقاله ای روش کش دار کردن روفرشی در منزل توضیح داده شده است.
انواع روش های شستشوی روفرشی
شستن روفرشی در منزل: اولین روش این است که روفرشی را در منزل و با دست بشویید. اگر روفرشی شما دستباف است توصیه اکید می شود که آن را با دست شسته و از انداختن آن در ماشین لباسشویی خودداری نمایید.
شستن روفرشی با ماشین لباسشویی: رایج ترین روش شستشوی روفرشی، شستن آن به وسیله ماشین لباسشویی است. اما قبل از انداختن روفرشی در ماشین به نکاتی باید توجه داشته باشید.اولین نکته ای که باید به آن دقت کنید همخوانی وزن روفرشی و گنجایش ماشین لباسشویی است و در وصرتی که وزن روفرشی بیشتر از ظرفیت ماشین لباسشویی است توصیه می شود از روش های دیگر شستشو استفاده کنید.
شستن روفرشی در مراکز قالیشویی: روش دیگر شستشوی روفرشی، سپردن آن به مراکز قالیشویی معتبر می باشد. این مراکز پیش از شروع عملیات شستشو جنس روفرشی را با دقت بررسی کرده و اطمینان حاصل میکنند که کالای شما خرابی یا ضعفی نداشته باشد، تا شستشو بدون هیچ مشکلی صورت گیرد. همچنین در قالیشویی از مواد شوینده مرغوبی استفاده میشود که هرگونه لک و کثیفی را از کالای شما خواهند زدود. ویژگی دیگر قالیشویی برخورداری از سیستمهای مجهز خشکشویی است.
شستن روفرشی در قالیشویی موجب میشود کالای شما به صورت یکدست شسته شده و به صورت یکنواخت نیز خشک شود. همچنین ممکن است شما نتوانید برخی لکهها همچون لکه چربی، جوهر و یا چای را از روفرشی پاک کنید، در حالی که مراکز قالیشویی با بهرهگیری از تکنولوژی پیشرفته کلیه این خدمات را به شما ارائه خواهند کرد.